Jeunesse RVL flessen

Jeunesse RVL™.

Jeunesse Global™ heeft de wereldwijde haarverzorgingsmarkt betreden met de lancering van het RVL Advanced Hair Care System, een innovatieve productlijn die is ontworpen om uw beste haar te onthullen.

JEUNESSE
GLOBAL

Reveal your best hair, een luxueus haarverzorgingssysteem voor thuis, dat niet zou misstaan in 's werelds meest exclusieve salons. RVL combineert het beste uit de wetenschap en de natuur, met de samenstelling van het exclusief voor Jeunesse ontwikkelde HPT-6™, een revolutionaire polypeptidentechnologie, en plantaardige ingrediënten zoals fenegriek, lijnzaadolie en jojoba-olie.

Elk product is speciaal geformuleerd om uw haar en hoofdhuid geleidelijk aan op te laten leven en uw haar er voller uit te laten zien. De verkwikkende citrusgeur van de RVL-collectie heeft een vleugje ophelderende eucalyptus voor een verleidelijke en opwekkende ervaring.

RVL™ werd ontwikkeld door board-gecertificeerde dermatoloog en plastisch chirurg Dr. Nathan Newman, met behulp van het exclusieve HPT-6 ™ -polypeptide-ingrediënt van Jeunesse dat aminozuren en glycoproteïnen combineert uit zes geselecteerde botanicals.

De productlijn is gericht op zowel vrouwen als mannen, is ideaal voor alle haartypes (inclusief met kleur behandeld) en is vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en kleurstoffen. De lijn maakt ook gebruik van een unieke verpakking, inclusief de inventieve zuigerapplicator van de Scalp Infusion Treatment die mogelijke productbesmetting elimineert.

RVL Ultra Refining Shampoo, RVL Scalp Infusion Treatment en RVL Multi-perfectionerende Leave-in Conditioner werken samen om de kracht van binnenuit te bevorderen. De producten hydrateren het haar en de hoofdhuid, voegen glans toe, bestrijden kroezen en statisch, voegen gewichtloos volume toe voor stuiteren en lichaam en bevorderen het uiterlijk van dikker, voller haar.

Jeunesse RVL Actie bij Rekka

Speciaal voor onze klanten hebben we een promotieaanbieding voor het volledige RVL pakket voor € 170,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *