*

28 People wrote to us:

★★★★★

Super fijne eerste ervaring, Rekka is kundig, vriendelijk en professioneel. Voelde me helemaal soepel na de massage!

Google

10 september 2021

★★★★★

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Geweldige massagesalon, echt een aanrader. Vriendelijke medewerkers en fantastische massages!!

Google

4 september 2021

★★★★★

Heerlijke massage en je voelt je stukken beter, aardige vrouwen!

Facebook

20 augustus 2021

★★★★★

Google

14 juli 2021

Cadeaubon voor mijn vriendin, de massage is haar héél goed bevallen!

★★★★★

Google

3 juli 2021

★★★★★

Google

27 juni 2021

★★★★★

Google

1 mei 2021

Heerlijk massage gehad vanochtend. Door de sfeer, muziek en de geuren echt het gevoel weer in Thailand te zijn. Hele vriendelijke eigenaresse en een heel ontspannende massage, daarna lekker kopje koffie met een chocolade eitje. Beter had mijn dag niet kunnen startende. Zeker een aanrader!

★★★★★

Google

26 april 2021

Heeeerlijke massage gehad, liep met een grote glimlach de deur uit. De eigenaresse is erg klantvriendelijk, aanrader dus!

★★★★★

Google

26 april 2021

Enorm genoten! Rustgevende praktijk en professionele massages, aanrader!

★★★★★

Google

28 maart 2021

Fijne, rustige ruimte. Ontvangst vriendelijk. Massage goed, ontspannen en ontspannend. Daarna een kopje thee. Top!

★★★★★

Google

26 maart 2021

Very cosy, sparkling clean and professional!

★★★★★

Google

27 december 2020

Was heerlijk gezellig met mij dochter gedaan echt een aanrader
Geweldige resultaten!

★★★★★

Facebook

2 december 2020

Echt een heerlijke massage gehad!! Kom zeker nog een keer terug!

★★★★★

Facebook

2 oktober 2020

We were satisfied with their services. Tip top, friendly and professional. My daughter was so happy and she loves with their soft touch. Keep it up!

★★★★★

Google

12 september 2020

Fijne, eerste ervaring met Thaise massage gehad.
Er hangt een relaxte sfeer.
Je word helemaal ontspannen.
Ik raad Rekka zeker aan.

★★★★★

Google

19 juli 2020

Ik ben vandaag naar Rekka geweest. Rekka is een kundige masseuse. Ik heb al tal van ervaringen met Thaise massage maar Rekka springt er zeker tussen uit. Ze weet precies wat ze doet en ze voert het uit met passie. Daarnaast kan ze een goede stevige massage geven. Dit is wat bij vele masseuses echt tegen valt.
De kamer is schoon en ruikt naar ontspanning. Ze spreekt ook zeer goed Nederlands. Dit vind ik ook zeker een plus punt. Ze is erg gastvrij
Van mij verdiend ze een 10
Rekka vanaf nu weet ik jou te vinden voor een goede massage
Bedankt.

16 juli 2020

Heerlijke massage gehad! Dank je wel Rekka!

★★★★★

Facebook

2 maart 2020

Zeer keurig massageadres, goede kamer, goede douche en zeer vriendelijke masseuse. De massage was prettig, maar enorm degelijk. Alles werd drie dubbel afgedekt met handdoeken… ik voelde me net een mummie 🙂
Ze spreekt goed Nederlands en zeer vriendelijk. Goed adres voor een standaard massage zonder poespas.

★★★★★

Forum voor Oosterse Massages

19 maart 2019

Net terug van een heerlijke massage. Dit was echt de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar. Rekka bedankt en tot snel!

★★★★★

Facebook

19 september 2018

Een top masseuse. Ze is zeer gastvrij en kundig. weet precies waar je pijnpuntjes zitten. Ze geeft de massages in alle rust. Mooie schone kamer met verwarmde massage tafel. Ik beveel haar zeker aan!

★★★★★

Facebook

15 september 2018

Een top masseuse. Ze is zeer gastvrij en kundig. weet precies waar je pijnpuntjes zitten. Ze geeft de massages in alle rust. Mooie schone kamer met verwarmde massage tafel. Ik beveel haar zeker aan!

★★★★★

Facebook

5 augustus 2018

Heerlijk ontspannings massage…….ik ben echt tevreden kom zeker terug!

★★★★★

Marktplaats

18 september 2017

Zeer tevreden over de ontspannings massage die ik heb gehad. Rekka is een fijne rustige vrouw die weet wat ze doet. Een echte aanrader!!!

★★★★★

Marktplaats

15 augustus 2017

Zeer tevreden over de ontspannings massage die ik heb gehad. Rekka is een fijne rustige vrouw die weet wat ze doet. Een echte aanrader!!!

★★★★★

Marktplaats

15 augustus 2017

Ik heb er erg veel baat bij.

★★★★★

Facebook

3 juli 2017

Was precies wat ik nodig had.
Ik houdt van een stevige massage die rustig afsluit. Rekka je hebt het goed gedaan! Ik had last van mijn nek en rug, het begint al langzaam weg te trekken.

Ik raad het iedereen aan, ze is heel vakkundig!

★★★★★

Facebook

18 juni 2017

Vanmiddag weer een fantastische massage ondergaan. Rekka is zeer vakkundig. Het is daarna nog uren nagenieten. Ik ben vaste klant en kom maandelijks langs.

★★★★★

Facebook

18 juni 2017