Wat is een body scrub?

body scrubDe Thaise body scrub is een unieke lichaamsbehandeling die lijkt op een gezichtsbehandeling voor het lichaam. Een body scrub verwijdert de dode huidcellen en hydrateert de huid, waardoor het glad en zacht wordt. Het verliezen van huidcellen is een natuurlijk proces.

Het lichaam maakt ook extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam ‘verstikken’. De body scrub wordt uitgevoerd met een Thaise scrub met het ingrediënt Tamarinde, wat een hoop vitaminen en mineralen bevat. Daarnaast heeft het een ontsmettende werking. Een body scrub is geen massage!

Hoe gaat een body scrub bij ons?

We gebruiken taraminde voor onze body scrub
We gebruiken taraminde voor onze body scrub

Onze body scrub met Taraminde als basis zorgt voor een langdurig resultaat en zorgt voor een extra zachte huid. Naast de verfrissende werking wordt ook de doorbloeding van de huid gestimuleerd en werkt het uitermate opwekkend. Tevens wordt het bindweefsel soepel en elastisch gemaakt en ontspannen de spieren. Tijdens de behandeling wordt de scrub in cirkelvormige bewegingen op de huid aangebracht, waarbij verstopte poriën worden geopend en dode huidcellen worden verwijderd. Wanneer de body scrub over het hele lichaam is aangebracht, zal deze worden verwijderd met een vochtige doek waarna je huid weer glad, zacht en stralend tevoorschijn komt. Daarna heb je bij ons de mogelijkheid te douchen, zodat je alle scrub resten van je lichaam kunt spoelen.

Wat zijn de voordelen?

Weer een zijdezachte huid door een body scrub bij Rekka Thaise Massage in Zutphen
Een zijdezachte huid

Naast een zijdezachte huid, heeft een bodyscrub nog meer voordelen. Een droge huid met veel verstopte poriën zal er na een body scrub weer gezond uitzien. Tevens is een bodyscrub ook ideaal om je lichaam voor te bereiden op een spray tan. Zo zal de spray tan zich niet hechten aan dode huidcellen, maar aan je nieuwe, gladde en frisse huid.
Of je nou op vakantie gaat of gewoon wilt genieten van een superzachte huid, een body scrub is de perfecte behandeling om een droge, doffe huid tegen te gaan en deze weer te laten stralen.

Alle massages & prijzen
Thaise massage
specialiteit met olie
30 min. € 40
Thaise massage
specialiteit met olie
60 min. € 65
Thaise massage
specialiteit met olie
90 min. € 95
Thaise massage
specialiteit met olie
120 min. € 125
Massage
nek, schouders, rug
30 min. € 40
Massage
nek, schouders, rug
60 min. € 65
Voetmassage 30 min. € 40
Voetmassage 60 min. € 65
Gezichtsmassage 60 min. € 65
Body scrub &
ontspanningsmassage
120 min. € 150
Duo massage p.p. 60 min. € 65
Duo massage p.p. 90 min. € 95