Welkom in

Onze massage praktijk

Ben je toe aan een heerlijke onspanningsmassage of heb je last van bijvoorbeeld spanning in nek en schouders? Misschien is een traditionele Thaise massage wel iets voor jou! Geinteresseerd? Dan ben je van harte welkom voor een Traditionele Thaise massage bij onze massage praktijk in Zutphen.

Onze massages

Massagetafel - Zwaan van Handdoeken De ruimte - massagetafelDe massages zijn er op gericht om uw lichaam weer in balans te krijgen waardoor u lekkerder in uw vel komt te zitten. In mijn praktijk worden de massages uitgevoerd op een intuïtieve manier waardoor geen enkele massage hetzelfde is. De basis is een combinatie van de Thaise traditionele massage en de Thaise olie massage. Bij iedere individuele massage zijn er echter aandachtspunten die de masseuse tegenkomt, vervolgens wordt daar het accent op gelegd. Dit vraagt soms om meer kracht en in dat geval wordt er gebruik gemaakt van knieën, ellebogen of voeten. Het is een uitstekende manier om vastzittende spieren weer los te maken en de bloedcirculatie optimaal te laten functioneren.

Na de massage

Na deze bijzondere massage zult u zich een ander mens voelen.

Onze praktijk

In de praktijk heerst een heerlijke rustige sfeer door een combinatie van muziek, geuren en de aankleding.

De hygiëne staat in de praktijk hoog in het vaandel.

"Er wordt geluisterd naar wat jij aangeeft wat de meeste aandacht nodig heeft, maar daarnaast wordt ook naar je lichaam geluisterd en wordt aandacht gegeven aan plekken waarvan je niet eens wist dat er spanning zat! Het vinden van een goede massage therapeut is even belangrijk als het vinden van een goede kapper."

RICHELLE SCHIPPERS

"Heerlijk ontspannend. Kan het iedereen aanraden. Professionele masseuses"

THEO KONING

"Net terug van een heerlijke massage. Dit was echt de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar. Rekka bedankt en tot snel!"

MIRELLA HUMMEN

"Ik houd zelf van een stevige massage die overgaat in een rustige massage. Een erg goede massage gehad. Ik had last van mijn nek en rug, de pijn begint al weg te trekken. Ik kan deze goede masseuse iedereen aanraden!

BAS TE RIELE

"Fantastisch! M'n rug zat helemaal vast toen ik bij Rekka kwam. Nu, na twee dagen, is ie een stuk soepeler. Deze massage werkt echt goed! Ik ga zeker weer."

ANNELIES TER BRUGGE

"Vanmiddag weer een fantastische massage ondergaan. Rekka is een geweldige vakvrouw. Het is daarna nog uren nagenieten. Elke maand gun ik mezelf zo'n 'feestje'."

DAVID JAN BAL