Welkom in

Onze massage praktijk

In onze massage praktijk kan je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage of als je last hebt van spanning in nek en schouders. Klinkt bekend? Misschien is een traditionele Thaise massage wel iets voor jou! Geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom voor een Traditionele Thaise massage bij onze massage praktijk in Zutphen.

Onze massages

Onze massages zijn er op gericht om jou lichaam weer in balans te krijgen waardoor je weer lekkerder in je velt zit.

Bovendien worden in mijn praktijk de massages uitgevoerd op een intuïtieve manier. Daardoor is geen enkele massage hetzelfde!

De basis is een combinatie van de Thaise traditionele massage en de Thaise olie massage. Bij iedere individuele massage zijn er echter aandachtspunten die de masseuse tegenkomt, vervolgens wordt daar het accent op gelegd. Dit vraagt soms om meer kracht. Niet alleen wordt door de masseuse dan de handen gebruikt, maar ook knieën, ellebogen of voeten.

Het is een uitstekende manier om vastzittende spieren weer los te maken en de bloedcirculatie optimaal te laten functioneren.

Na de massage

Je zal je een ander mens voelen na één van onze massages!

Sfeer & hygiëne

In de praktijk heerst een heerlijke rustige sfeer door een combinatie van muziek, geuren en de aankleding.
De hygiëne staat in de praktijk hoog in het vaandel.

"Heerlijk ontspannend. Kan het iedereen aanraden. Professionele masseuses"

THEO KONING

"Er wordt geluisterd naar wat jij aangeeft wat de meeste aandacht nodig heeft, maar daarnaast wordt ook naar je lichaam geluisterd en wordt aandacht gegeven aan plekken waarvan je niet eens wist dat er spanning zat! Het vinden van een goede massage therapeut is even belangrijk als het vinden van een goede kapper."

RICHELLE SCHIPPERS

"Vanmiddag weer een fantastische massage ondergaan. Rekka is een geweldige vakvrouw. Het is daarna nog uren nagenieten. Elke maand gun ik mezelf zo'n 'feestje'."

DAVID JAN BAL

"Fantastisch! M'n rug zat helemaal vast toen ik bij Rekka kwam. Nu, na twee dagen, is ie een stuk soepeler. Deze massage werkt echt goed! Ik ga zeker weer."

ANNELIES TER BRUGGE

"Ik houd zelf van een stevige massage die overgaat in een rustige massage. Een erg goede massage gehad. Ik had last van mijn nek en rug, de pijn begint al weg te trekken. Ik kan deze goede masseuse iedereen aanraden!"

BAS TE RIELE

"Net terug van een heerlijke massage. Dit was echt de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar. Rekka bedankt en tot snel!"

MIRELLA HUMMEN