Een kort stukje

Over Rekka

Mijn naam is Rekka Baars en ik ben geboren in het noordoosten van Thailand. Uit een gezin van acht kinderen ben ik de jongste.

Na mijn studie docent Engelse taal ben ik iets totaal anders gaan doen, ik kon niet wennen aan het dragen van het verplichte uniform. Ik wilde zelf bepalen wat voor kleding ik aan deed.

Mijn salon in Thailand

Wat mij gelukkig maakt

Dit gevoel van vrijheid en het maken van eigen keuzes stuurde mij richting het ondernemerschap. Ik ben een kleine thuisbakkerij van cake en gebak begonnen. Later is dit uitgegroeid tot een eigen restaurant met een grote kring vaste klanten.

Het maakte mij gelukkig andere mensen te verwennen met lekker eten. Toch was ik na een aantal jaar toe aan een andere uitdaging en ben ik mij gaan verdiepen in de Thaise massage. Vanzelfsprekend was ik daarmee bekend omdat het een belangrijk deel uit maakt van onze cultuur. Ook maakte ik zelf regelmatig gebruik van deze massages.

Mijn diploma

Massagesalon

Omdat een aantal van mijn familieleden ook werkzaam zijn in de massage branche maakte dit de overstap makkelijk. En na diverse cursussen en het behalen van mijn diploma ben ik dit in de praktijk gaan brengen. Ik had mijn echte passie gevonden, mensen zich beter laten voelen!

Na de nodige jaren ervaring opdoen kreeg ik de kans een massagesalon over te nemen en daar ben ik op in gegaan. In het hoogseizoen had ik tot wel 15 dames aan het werk en hield ik mij bezig met het opleiden van personeel en het management van de salon.

Mijn salon in Thailand

Naar Zutphen

Toen kwam cupido langs, ik volgde mij hart en verhuisde naar Nederland.

Sinds 2014 woon ik met veel plezier in Zutphen, hoewel het soms nog even wennen is aan de temperatuur-wisselingen. Dat gaat gelukkig wel steeds beter!

Omdat er in Zutphen nog geen Thaise massage werd aangeboden, heb ik mijn kennis en kunde van de Thaise massage weer opgepakt en ben ik mijn eigen massage praktijk begonnen.

Ik heb inmiddels een tevreden groep klanten opgebouwd en haal hier ook erg veel voldoening uit.

Ik hoop je binnenkort in mijn praktijk te mogen ontmoeten.

Groetjes Rekka

Besteed extra aandacht aan vastzittende spieren van bijvoorbeeld nek en schouders. Heerlijk onstpannend!

Cleansing, scrub, massagecreme en een masker met komkommer. Tijdens het masker worden de handen, armen en voeten gemasseerd.

Prijzen

Kwaliteit. Persoonlijke aandacht.
Ontspanning op zijn best.

Massages
Thaise massage
specialiteit met olie
60 min. € 55,-
Thaise massage
specialiteit met olie
90 min. € 80,-
Thaise massage
specialiteit met olie
120 min. € 100,-
Massage
nek, schouders, rug
60 min. € 55,-
Voetmassage 30 min. € 25,-
Voetmassage 60 min. € 50,-
Gezichtsmassage 60 min. € 55,-
Body scrub 60 min. € 65,-
Duo massage p.p. 60 min. € 50,-
Duo massage p.p. 90 min. € 75,-

 Tijdens deze massage worden de verschillende drukpunten die zich op de voeten bevinden gestimuleerd.

Krijg een mooie en gezonde huid.