Gezondheidsklachten

Laat ons weten als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je een medische aandoening, een blessure of allergieën hebt geef dit dan aan bij het maken van een afspraak. Misschien is een massage niet geschikt voor je. Ook aandachtspunten of klachten kunnen al aangegeven worden.

Reserveringen & annuleringen

Je kan telefonisch, via e-mail of via WhatsApp een afspraak maken.

Om een afspraak te verzetten of af te zeggen moet telefonisch contact opgenomen worden op werkdagen tussen 10:00 en 20:00. Als een afspraak korter dan 24 uur van te voren afgezegd wordt zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen..

Om optimaal te ontspannen en van de massage te genieten is het nodig de telefoon op stil of uit te zetten.

Etiquette

We raden aan een paar minuten voor de behandeling langs te komen om tot rust te komen.

In de praktijk heerst een heerlijke rustige sfeer door een combinatie van muziek, geuren en de aankleding.

De hygiëne staat in de praktijk hoog in het vaandel.

Kinderen

Kinderen jonger dan 16 jaar mogen een behandeling ondergaan indien de ouder of voogd hier schriftelijk toestemming voor gegeven heeft. Als het kind tussen de 16 en 18 jaar oud is, is een behandeling toegestaan. De manager mag altijd weigeren een behandeling uit te voeren.

Als je je oncomfortabel voelt met wat dan ook tijdens het ondergaan van jouw behandeling (bijvoorbeeld: te veel druk, de muziek of de temperatuur) laat het ons weten. Het is geen enkel probleem aanpassingen te doen!