Hoe kom ik bij de praktijk?

Onze praktijk is gevestigd in Zutphen, Stationsstraat 24. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplekken.

Gratis parkeren
Maandag - Donderderdag: na 18:00
Zaterdag: na 18:00
Zondag: hele dag

Er kan altijd gratis geparkeerd worden op terrein achter het station op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Hoeveel kost een behandeling?

Prijzen zijn afhankelijk van het soort behandeling en de duur van de behandeling. Kijk hier voor onze prijzen. Niet zeker welke behandeling je wilt, neem contact met ons op voor advies.

Kan ik bellen of appen tijdens de behandeling?

Om optimaal te ontspannen en van de massage te genieten is het nodig de telefoon op stil of uit te zetten.

Kan ik zo langskomen?

Helaas niet, wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak te maken.

Hoe kan ik betalen?

Je kan zowel contant als met PIN betalen bij ons. Je kan ook betalen met onze cadeaubon.

Wat als ik niet tevreden ben?

Het is nog niet voorgekomen, maar het kan zijn dat je niet tevreden bent. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie op al onze massages. We zullen er alles aan doen je weer tevreden te krijgen.

Wat moet ik doen om een afspraak af te zeggen?

Om een afspraak te verzetten of af te zeggen moet telefonisch contact opgenomen worden op werkdagen tussen 10:00 en 20:00. Als een afspraak korter dan 24 uur van te voren afgezegd wordt zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Is een massage wel iets voor mij?

Tijdens de massage wordt er veel losgemaakt en (aan)geraakt, zowel op het fysieke, als op het emotionele, mentale en zelf spirituele niveau. Vaak worden helingsprocessen op gang gebracht en afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Allemaal positieve en ondersteunende effecten. Wel is het van belang om stil te staan bij deze effecten. Voor iemand die gezond is, werkt een massage ronduit positief en ondersteunend. Ook bij vele lichamelijke en of geestelijke klachten is een massage meestal aan te bevelen. Toch zijn er een aantal klachten waarbij een massage af te raden of niet toegestaan is. Tijdens een eerste massage bij ons vragen wij hier na. Ben je onder behandeling van een arts of specialist, overleg dan eerst met hem/haar dat je massage overweegt.

Doen jullie ook erotische massages?

Wij voeren beslist geen erotische massages uit! Ook telefonische vragen of vragen via e-mail hierover worden niet op prijs gesteld!