Jeunesse evenement Milaan, oktober 2019.

In oktober 2019 organiseerde Jeunesse Global een Europees evenement in mode stad Milaan. Wat vond ik dit een leuke kans om een Jeunesse evenement te combineren met een City Trip. Ik vond Milaan een heel inspirerende stad met zijn Galleria Vittoria Emanuele, de Duomo, het Via Montenapoleaone, Via Torine en natuurlijk de Navigli (de kanalen, aangelegd door Leonardo da Vinci).

Milaan verkennen

Wij hebben met een klein groepje de donderdag en vrijdag voor het evenement gebruikt om deze bijzondere stad te verkennen, de zaterdag en zondag waren gereserveerd voor Jeunesse.

Het podium op

rekka op het podium bij JeunesseHet Jeunesse evenement was zeer speciaal omdat ik op het podium mocht komen. In de afgelopen periode heb ik een team opgebouwd die samen met mij het Jeunesse product promoot en verkoopt. Doordat mijn team gegroeid is ben ik een niveau hoger gekomen, namelijk Sapphire. Deze upgrade werd gevierd met een podiumplek tussen de andere mensen die ook Sapphire hadden bereikt. Wat een geweldige ervaring, voor +/- 8.000 mensen op het podium te staan en het applaus te ontvangen. (Zie mijn facebook pagina voor een video en foto's). Het publiek reageerde zeer enthousiast en dat inspireert natuurlijk om door te gaan met Jeunesse.

Dank aan alle teamleaden voor jullie steun en vertrouwen!!!

Groetjes Rekka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *