Wat is een gezichtsmassage?

Een gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsspieren behandelt, geheel volgens de Thaise traditie. Overeenkomstig met de Thaise massage worden ook bij de gezichtsmassage de drukpunten behandeld en ook de energiebanen niet vergeten.

De gezichtsmassage in onze salon is gebaseerd op traditionele Thaise technieken welke de gezichtsspieren ontspannen en de natuurlijke stofwisseling in het lichaam en de huid verbeteren. Deze massage verbetert de stroom van energie en harmonie door het lichaam, wat resulteert in een verbeterde huidtextuur.

Hoe gaat een gezichtsmassage bij ons?

Om optimaal te ontspannen wordt er rustig de tijd genomen. De ruimte waarin de massage gegeven wordt ademt rust uit en is lekker op temperatuur. Er staat rustgevende muziek op. De massage wordt op een intuïtieve manier uitgevoerd waardoor geen enkele massage hetzelfde is. Er wordt uitgebreid tijd genomen voor de massage welke bestaat uit het uitoefenen van zachte druk.

Een gezichtsmassage beslaat niet alleen het gezicht. Ook decollete, hals, nek en schouders worden gemasseerd, zodat het gezicht in zijn totaal ontspant.

Wat zijn de voordelen van een gezichtsmassage?

Na één gezichtsmassage ben je niet in één klap rimpelvrij en ontdaan van alle stress. Maar een momentje voor jezelf zal je zeker goed doen. Na een tijdje zal je het verschil gaan merken. Een gezichtsmassage is met name goed om minder stress te ervaren en daardoor ook eventuele hoofdpijn te verlichten. Daarnaast krijgt je huid er een boost van. De doorbloeding wordt gestimuleerd, rimpeltjes, lijntjes en puffy eyes zullen verminderen, de huid zal minder droog worden, ingrediënten van verzorgingsproducten worden beter opgenomen en het zorgt voor een prachtige natuurlijke glans.

Alle massages & prijzen
Thaise massage
specialiteit met olie
60 min.€ 55,-
Thaise massage
specialiteit met olie
90 min.€ 80,-
Thaise massage
specialiteit met olie
120 min.€ 100,-
Massage
nek, schouders, rug
60 min.€ 55,-
Voetmassage30 min.€ 25,-
Voetmassage60 min.€ 50,-
Gezichtsmassage60 min.€ 55,-
Body scrub60 min.€ 65,-
Duo massage p.p.60 min.€ 50,-
Duo massage p.p.90 min.€ 75,-

 

Maak een afspraak

voor deze behandeling

Nieuws

Wij staan voor de foto nu even buiten, maar nodig is het niet! Binnen is...