Gezellig druk op de meimarkt in Zutphen

Meimarkt in Zutphen

massage in de stoelOp 28 mei stonden wij met onze stand op de Meimarkt van Zutphen. Daarom kon iedereen in onze stand kennis maken met de traditionele Thaise Massage. Wij verkochten natuurlijk ook massage- en ontspannings- producten uit Thailand.

Al dertig jaar in Zutphen

onze stand op de meimarkt in ZutphenDe Meimarkt wordt al meer dan dertig jaar georganiseerd. De historische marktpleinen in de binnenstad van Zutphen zijn zeker de moeite van het bezoeken waard. De pleinen zijn uitstekend geschikt voor het organiseren van een uitgebreide markt.

Uit het hele land

Meer dan 250 standhouders en standwerkers uit het gehele land komen met onder meer bloemen en planten, eten, fruit en groenten maar ook hebbedingen zoals sieraden, kleding, boeken, en nog veel meer...

Koopjesjagers en liefhebbers van curiosa kunnen zich begeven naar de Spittaalstraat, waar traditiegetrouw de rommelmarkt georganiseerd wordt.

In het centrum van Zutphen

grote drukte op de meimarkt in Zutphen

De Meimarkt is onder vele mensen bekend in de regio en kent een gezellige drukte. Vanaf de Marspoortstraat tot aan de Spittaalstraat staan er slingerend door het gezellige stadscentrum over de markten enkele honderden kramen. Uiteraard kon je hier lekker langs slenteren op zoek naar koopjes of andere spullen.

Ook waren er diverse foodwagens met regionale producten. Verdeeld over de hele markt staan voedselkraampjes waar allerlei heerlijkheden en snacks worden verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *