Meimarkt in Zutphen

Op 28 mei stonden wij met onze stand op de Meimarkt van Zutphen. Op deze dag kon iedereen in onze stand kennis maken met de traditionele Thaise Massage. Ook verkochten wij diverse massage en ontspanningsproducten uit Thailand.

De Meimarkt wordt al meer dan dertig jaar georganiseerd. De historische marktpleinen in de binnenstad van Zutphen zijn op zichzelf de moeite van het bezoeken waard en lenen zich uitstekend voor het organiseren van een uitgebreide markt.

Meer dan 250 standhouders en standwerkers uit het gehele land komen met onder meer bloemen en planten, eten, fruit en groenten maar ook hebbedingen zoals sieraden, kleding, boeken, en nog veel meer koopwaar.

Koopjesjagers en liefhebbers van curiosa kunnen zich begeven naar de Spittaalstraat, waar traditiegetrouw de rommelmarkt georganiseerd wordt.

De Meimarkt is onder vele mensen bekend in de regio en kent een gezellige drukte. Vanaf de Marspoortstraat tot aan de Spittaalstraat staan er slingerend door het gezellige stadscentrum over de markten enkele honderden kramen om langs te slenteren op zoek naar koopjes of andere spullen.
Er waren diverse foodwagens met regionale producten. Verdeeld over de hele markt staan voedselkraampjes waar allerlei heerlijkheden en snacks worden verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *