You Are A Gift - Frankersteeg Zutphen Winnaars

You Are a Gift bestaat één jaar!

Speciaal om het éénjarige bestaan van You Are A Gift te vieren geven zij een cadeautje weg. De bekende Zutphense vlogster Rosandra 😉, tevens eigenaresse reikt samen met Rekka de prijs uit. Dit kan je in onderstaande video bekijken.

You Are A Gift - Frankersteeg Zutphen Winnaars

De winkel heet: "You Are A Gift" en deze boodschap probeert de 33-jarige Rosandra op alle mogelijke manieren uit te dragen: “Ik wil mensen een hart onder de riem steken en de liefdevolle aandacht geven die ze verdienen. Aan de bar en koffietafel heb ik al veel mooie gesprekken mogen voeren. Diverse klanten komen ook speciaal terug voor mijn koffie en smoothies.”

Bij You Are A Gift word je verblijd met gezonde voeding, koffie en authentieke, duurzame cadeaus voor lichaam en geest. Deze leuke winkel in de Frankensteeg heeft als missie liefde verspreiden. Daar wil je toch even binnen kijken!

Licht brengen

De cadeauwinkel met gedeeltelijke horecafunctie steunt volgens Rosandra op vier pijlers: You Deserve A Smile, Healthy Happy Body, Peace Of Mind (gemoedsrust) en A Meaningful Life. “Ik vind het fijn dat ik er een steentje aan kan bijdragen dat mensen zich blijer voelen. Creatief bezig zijn en licht in andermans leven brengen, dat doe ik heel graag.”

Niet verrassend is dat You Are A Gift met name vrouwen aantrekt. Er komen volgens de eigenares ook opvallend veel jonge kinderen in de winkel. Zij hebben het vooral voorzien op de bijzondere stenen: “Het lijkt alsof ze het hier als een magische winkel ervaren”, zegt Rosandra lachend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *